Bemutatkozás

Mindenkinek van egy álma az életben amiért vagy megpróbálunk tenni vagy nem teszünk érte, mert félünk, hogy nem fog teljesülni. Az álmaitokat soha nem szabad feladni! Mindegy,hogy ki mit mond! Bármire képesek vagytok!

Amikor azt csinálod amit szeretsz, teljesen más végeredmény lesz, mint amikor oda kell menni és meg kell csinálni, mert „ez” a munka.

Hogy mire számíthatsz tőlünk? Minden nagyképűség nélkül, a TÖKÉLETESRE! Hogy miért? Mert imádjuk, szeretjük amit csinálunk, ez az életünk, nekünk ez az álmunk . Vannak céljaink amiket szeretnénk elérni és ezért, a legjobbat hozzuk ki magunkból.

Hogy kik is vagyunk mi? Két csajszi, akik egymásra találtak és nem csak üzlettársak lettek, hanem barátok is. Számunkra nincs lehetetlen, mi vagyunk azok, akik meg szeretnék oldani a feladatokat, mi vagyunk azok akik némi szabad kezet kérünk , mert ha úgy látjuk, hogy valami kevés , nem okoz problémát oda tenni még egy masnit. Mi vagyunk azok, akikkel azt kapod amire vágytál és nem kell izgulnod a nagy napon. Viccesek vagyunk és jókedvűek, legalábbis mi azt gondoljuk magunkról. A munkában viszont csakis a tökéletesre törekszünk.

RIBA Dekor jó választás, hiszen minden kellékkel és kiegészítővel rendelkezünk. Amivel nem azt megszerezzük, előteremtjük. Nálunk mindent egy helyen megtalálsz és nem utolsó sorban élő virággal is foglalkozunk. Az áraink nincsenek elszállva ezért az a mottónk: 

„Dekoráció megfizethető áron”

Kérlek olvasd el a véleményeket a https://www.facebook.com/ribadekor/ és kövess minket az Instagramon is: RIBA Dekor

Amiben jók vagyunk

-esküvői dekoráció

-céges rendezvények dekorálása

-születésnap, névnap, évforduló, baba buli

-élő és mű virág

-lakás dekoráció

-egyedi kiegészítők

-bérlés: textilek, kiegészítők, eszközök, virágok

-grafika:ültetés, táblák, betűk.

Akik erősítik a csapatunkat

-szertartás vezető

-esküvő szervező

-ceremónia mester

-rendezvényszervező 

Nálunk tényleg mindent megtalálsz egy helyen !

Vannak szolgáltatok, akikkel már dolgoztunk együtt és szívesen ajánljuk őket: fotós, dj, catering , helyszín, gyermek felügyelet, nagyobb eszközök bérlése.

Várunk szeretettel! Kérj árajánlatot és dolgozzunk együtt